Om EasyPark Mobil parkering

 

EasyPark er til dig, der ønsker en nem og sikker måde at betale din parkeringsafgift på. Vores mobilparkering er en effektiv mobiltjeneste, der henvender sig til både privatpersoner og til virksomheder.

Det kræver kun en mobiltelefon at bruge EasyPark. Du starter, stopper eller forlænger din parkering med et enkelt tryk i EasyParks app eller et telefonopkald. På den måde undgår du nemt p-bøder og betaler kun parkeringsafgift for din reelle parkeringstid.

I slutningen af hver måned modtager du en regning eller en e-mailspecifikation med alle dine parkeringsomkostninger. En ordning flere af vores kunder i Skandinavien og Europa sætter stor pris på.

Parkeringsoperatørerne sparer tid, penge og kan tilbyde deres kunder en bedre service med EasyPark. De opnår en betydelig omkostningsbesparelse, fordi de reducerer deres møntbehandling og investeringer til dyre parkeringsautomater.

EasyPark dækker 95% af alle udendørs betalingspladser i Danmark og har den bedste dækning af mobilparkering i Skandinavien og Tyskland.

 


Anbefal EasyPark


Interesseret?

Udfyld detaljer og vi kontakter dig.


Bestil EasyPark

Bestil EasyPark


Tilgængelig på App Store
Android App på Google Play
Download for Windows Phone
 

Log in hos EasyPark

Dit mobilnummer/ Brugernavn
KodeordGlemt kodeord?
Husk mig
Afbryd Log ind

Log ind som p-operatør? Klik her

×

EasyPark - Nulstilling af kodeord

Vær opmærksom på, at ved at nustille kodeordet, ændres kodeordet for alle logins. Sørg for at ændre dit kodeord for din app

Send med E-mail Send som SMS
×

Bestil EasyPark

Vælg din profil for at komme videre

Privatperson
Erhvervsmæssigt
×

Anbefal EasyPark

Introducer EasyPark for en ven.

×

Henvendelse

Udfyld understående detaljer for at blive kontaktet inden for 24 timer

×

EasyPark App'en

Download EasyPark App'en gratis, og få gratis oprettelse.

Afbryd

×

 

×